Rauwdouwclub is, behalve de coolste club van Nederland, het nieuwe buitenspeel platform voor en met kids. Wat zijn we aan het doen? We maken een crossmediaal communityplatform voor kids (en hun ouders) met:

We maken de ‘school is uit’ app met: kaart, vrienden, lijstje, challenge, stappenteller, chat, rewards, profiel, locatie details, weer en uitrusting-checklist

We maken een Rauwdouwclubhuis in iedere regio waar kids na schooltijd komen om in het bos buiten ‘te klooien’ en te leren wat outdoor is zonder dat t leren lijkt. Voorbeelden van ‘buiten klooien’: van hutten bouwen, pionieren, vuurtje maken tot games, outdoor-klusjes zoals plastic prikken en vele challenges zoals de games van expeditie Robinson en Planet race (Die oprichters mede hebben geproduceerd)

Wil je zien en beleven wat er allemaal buiten gebeurt en te doen is? Hou dan deze website in de gaten of ga naar rauwdouwclub.nl